Mikulás csalogató

Kétszemélyes interaktív bohókás mókázás Mikulásra. Bábos, zenés, jelmezes, díszletes műsor.

Elkészítjük a Nagy Kívánságlistát, építünk egy képzelet-hóembert, megalakítjuk a Hópehely zenekart, lefüleljük Hó(le) anyót, satöbbi, satöbbi. És mindezt azért, hogy élménydússá tegyük a várakozást.

A műsor főszereplője nem a jól ismert Mikulás, hanem a gyerekek körében eddig ismeretlen, láthatatlan, jóságos, bohókás Hó(le) anyó, Mikulás húga.

Hó(le) anyó két segítője Zúz Mara, a cserfes és kelekótya báb, valamint Szán Kópé, aki csintalan és sokat énekel. Fellebbentik a fátylat a nagy titokról, arról, hogy milyen sok mesebeli lény segítségére van szüksége a Mikulásnak ahhoz, hogy ajándékai célba érhessenek.

És persze a műsor főszereplői a gyerekek, akiknek közreműködésével elkészül a Nagy Kívánságlista, építenek képzelet-hóembert, megalakítják a Hópehely zenekart, lefülelik Hó(le) anyót, satöbbi, satöbbi.

Az előadásban felhangzik néhány ismert, és kevésbé ismert kedves, mókás Mikulás dal és vers is, és a műsor végére talán még Hó(le) anyó bátyja, a híres Mikulás is megérkezik teli puttonyával.

Az összeállítást mindenféle Mikulás rendezvényre ajánljuk. A program időtartama rugalmas, de legfeljebb 40 perc.

Interaktív Mikulás műsor gyerekeknek

Az összeállítás végén megjelenő Mikulás nem része a programnak, külön kérésre azonban a Mikulást alakító színészt is biztosítjuk.