Földre száll a hóember

Interaktív, zenés, bábos, Bethlehem-játékos Mikulás váró és Karácsonyi műsor, két szereplővel, céges rendezvényekre, művelődési intézményekbe, iskolákba.

Nincs a gyermek életének boldogabb időszaka, mint a Mikulás- és karácsonyváró december. Idézzük meg a mézeskalács-illatú, száncsengésű, hópihe-táncoltató hónap különlegességeit: a hóember-építést, a szánkózást, a Mikulás érkezését, a karácsonyfa díszítését, a betlehemezést és a kis Jézus születésének ünneplését! Mindehhez verseket, dalokat, bábokat, tárgy animációkat, hangszereket, képeket használunk. A gyerekek aktív bevonásával közösen játszunk, és zenélünk. Az összeállítást Mikulás műsorként, illetve kis változtatással szórakoztató, Karácsonyi hangulatot idéző műsorként ajánljuk.

Előadják: Revuczky Nóra bábszínész (Délibáb Társulat) és Sólyom Tamás zenész (ének, gitár). Szükség szerint a Mikulás szerepére színészt is biztosítunk. 

Mindenféle rendezvényre, egész decemberre készült program 4-12 éves gyermekek számára. Időtartama kb. 50 perc. (Igény szerint szűkíthető, vagy bővíthető.)