Alig látszom, mégis játszom

Egyszemélyes, élőzenés, interaktív gyerekműsor óvodásoknak és általános iskola alsó tagozatosainak. Rengeteg közös játék a gyerekekkel és a játékra válogatott magyar költők versei, kizárólag saját megzenésítésben.

Mint vándor sólyom, utazom erre-arra, amerre csak tehetem. A legboldogabb akkor vagyok, ha sok-sok vidám, ügyes gyerekkel találkozom. Ilyenkor aztán, -mint minden nagy utazó,- én is szívesen elmesélem, merre mindenfelé jártam.

Egyszemélyes, zenés, interaktív gyerekműsor Egyszemélyes, zenés, interaktív gyerekműsor

Legjobban az állatok országában tett utazásaimmal szeretek dicsekedni, ahol találkoztam a liliputi lóval, a csodakutyával, a kátai kotlóssal, meg számtalan más, érdekes állattal. És hogy mindez még vidámabb legyen, sokat éneklünk a gyerekekkel közösen. Különben is valahogy mindig több nálam a hangszer, mint amennyin egyszerre, egy embernek játszani lehet, ezért a gyerekekkel alakítunk egy zenekart és muzsikálunk egy jót.

Egyszemélyes, zenés, interaktív gyerekműsor Egyszemélyes, zenés, interaktív gyerekműsor

Hogy még izgalmasabb legyen a játék, a gyerekek prózai és zenés találós kérdések megfejtésével bizonyíthatják, hogy úgy vág az eszük, mint a mesebeli borbély beretvája.

Időtartama (igény szerint, de) maximum 50 perc. Technikai igénye nincs.